Over ons

Met zorg voor uw eigendom stelde ImmoHuis een team van gedreven medewerkers samen. Ervaring begint bij kennis en enkel de juiste mix hiervan kan leiden tot succes. Binnen ons team tref je kennis en ervaring op zowel commercieel, technisch, juridisch als administratief vlak. Aangevuld met een binnen onze sector niet te verwaarlozen knowhow als het op marketing aankomt. Dit alles speelt een voorname rol bij de aan- of verkoop, huur of verhuring van uw eigendom.

Natasja Lambrecht

Gedreven zaakvoerder, gefascineerd door bouw en interieur en mama van één!

Na haar opleiding Toerisme en een eerste erg boeiende werkervaring in de reissector, wisselde ze deze in voor een  totaal nieuwe uitdaging in de bouwsector om daarna een zijsprong naar de automobielsector te maken. Steeds wist ze door te groeien naar nieuwe functies binnen deze bedrijven en dus was het bijna vanzelfsprekend om met een eigen bedrijf van start te gaan.

Nu ruim 6 jaar geleden stond ze mee aan de oprichting van dit sympathieke kantoor op het Eilandje. Service had zijn waarde in de sector verloren en laat nu dat net zijn waar ImmoHuis garant voor staat. Gedreven volgde ze de bacheloropleiding  als vastgoedmakelaar en intussen is ze dan ook baas in eigen huis. 

ImmoHuis is als een hobby voor haar, de andere vrije tijd gaat naar shoppen met de dochter, gezellige dinertjes en uitjes met familie en vrienden. Ook een reisje met man en dochter staan steevast op het programma.  

Carolien Van Dosselaer

Talent achter de schermen / interieur, lifestyle & fashion lover, mama van twee!
“Al doende leert men” - Carolien heeft vooral haar know-how van het administratieve luik bij ondernemingen te danken aan haar jarenlange ervaring. Ze is namelijk sinds haar 19de al actief op de jobmarkt.

Gedurende 10 jaar lang bleef ze trouw aan haar eerste werkgever maar plots begon de drang naar iets nieuws, iets anders, iets uitdagend, toch te kriebelen!

Haar passie voor wonen, bouwen en inrichten bracht haar tot bij Immohuis.

Haar vrije tijd spendeert ze het liefst met haar gezin. Etentjes en citytrips met twee of een leuk uitstapje naar zee met de kinderen zijn haar favoriete bezigheden.

Als ze even alleen aan zichzelf mag denken kan je haar in de zetel vinden met haar neus in een interieurmagazine of al kuierend door de winkelstraten van ‘t stad. 

Tom Van Loon

Twee rechterhanden, fascinatie voor gadgets, technisch inzicht en een organisatietalent!

Het kon niet uitblijven. Al sinds de oprichting van ImmoHuis is hij steun en toeverlaat voor zijn echtgenote, zaakvoerder van ImmoHuis. Het werd dan ook hoog tijd om zelf het team te komen versterken.

Als projectmanager cabling zorgde hij er voor dat het door hem aangestuurde team de opdracht tot volledige tevredenheid van de klant afwerkte. Voeg daar zijn ervaring als verkoper van nieuwbouwwoningen aan toe en je krijgt een gedreven en getalenteerd vastgoedmakelaar. Zijn technische kennis is dan ook een toegevoegde waarde voor de verdere uitbouw van ImmoHuis.

In zijn vrije tijd tref je hem achter het stuur van zijn oldtimer samen met vrouw- of dochterlief als co-piloot. Verder heeft hij zijn hart verloren aan Griekenland, een vaste vakantiebestemming voor de ganse familie.